Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

We zijn ontzettend blij met onze popschoolvrijwilligers! Als popschool draaien we zonder structurele subsidie van de gemeente. Al het lesgeld dat binnenkomt wordt besteed aan de huur van ons pand, het betalen van onze docenten, verzekeringen, evenementen, instrumenten en apparatuur, het ontwikkelen van nieuwe projecten, etc. Vrijwilligers zorgen ervoor dat wij onze visie uit kunnen dragen. Hierdoor kunnen we als popschool nog meer projecten aanbieden zoals gratis workshops op basisscholen.

In aanloop naar Pop in Uitvoering zijn we op zoek naar vrijwilligers die hun schouders willen zetten onder dit geweldige festival. Wil jij meebouwen? We zoeken hulp bij opbouwen, afbouwen, catering, flyeren en nog veel meer.

Met welke taken kun je ons helpen?

Team op- en afbouw

Op vrijdag 23 juni & zaterdag 24 juni zorgen wij er met zijn allen voor dat Het Akoesticum helemaal klaargestoomd wordt voor Pop in Uitvoering. Als onderdeel van onze crew help jij ons met het opbouwen van de podia, het geluid, het licht, aankleden van de zalen en het inrichten van stands etc. Na afloop van Pop in Uitvoering moet er ook weer afgebouwd worden. Omdat vele handen licht werk maken, zoeken wij een aantal vrijwilligers die ons willen helpen om Het Akoesticum weer schoon en leeg achter te laten.

Hospitality team

Het hospitality team ondersteund de receptie met allerlei verschillende taken. Je helpt bezoekers met het vinden van de juiste ruimte, je deelt programma’s uit en je helpt waar nodig.

Catering

De crew die meewerkt aan Pop in Uitvoering wordt tijdens de uitvoering voorzien van eten & drinken. De vrijwilligers van de catering dragen hier zorg voor.

Stagemanager

Als stagemanager zorg je ervoor dat het programma op jou podium vlekkeloos verloopt. Je zorgt ervoor dat iedereen op tijd klaarstaat voor het optreden en ondersteunt waar nodig.

Social Media Agent

Tijdens Pop in Uitvoering doe je zoveel mogelijk verslag van wat er plaatsvindt. Je schrijft leuke posts, maakt foto’s & filmpjes en verspreidt dit via onze social media accounts.

Wil jij mee helpen?

De benefits? Werken in een gezellig team, een kijkje achter de schermen en praktijkervaring. En bewezen is dat je je gelukkiger voelt als je je inzet voor een goed doel! Kortom: welkom bij het vrijwilligersteam van de popschool!

Wil jij ons helpen? Stuur dan een mailtje naar vrijwilliger@popschool.eu en meld je aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *